bouwstenen stroomdiagram OIE

Een persconferentie gewijd aan een gezonde leefstijl

Een persconferentie gewijd aan het belang van een gezonde leefstijl. Ik zou het fantastisch vinden als dit gaat gebeuren. Juist in deze tijd.

Vertellen over zaken als volwaardige voeding, bewegen, frisse lucht en het belang van aanraken. Uitleggen dat hierdoor positieve neurotransmitters aangemaakt worden, die bijdragen aan een effectieve verwerking van prikkels en emoties door het (kinder)lijf en -brein.
In beeld brengen hoe dit in relatie staat tot het immuunsysteem. Laten zien hoe eerder genoemde factoren niet alleen de weerstand verhoogt maar ook de balans bewaakt tussen actie en herstel mogelijkheden van het lijf. Uitleggen hoe dit een goede slaap bevordert, en dat diezelfde slaap ook weer positieve neurotransmitters oplevert. Dat dit alles zorgt voor een goede communicatie tussen spieren, gewrichten en de zintuigen én dat ook het spijsverteringssysteem er blij van wordt. Voeding wordt dan goed verteerd, de juiste bouw- en brandstoffen voor het lijf en brein worden opgeleverd.

Weten welke bouwstenen bijdragen aan het opbouwen van energie en het immuunsysteem. En kennis hebben van het prachtige samenspel dat er tussen deze bouwstenen plaatsvindt. Het geeft een mens de controle grotendeels weer terug.

Een belangrijke factor om je veilig te voelen.

Kind in evenwicht®

Delen op: