Weet je dat stress en kenmerken van ADHD, ADD, Hooggevoeligheid en PDD-Nos op de loer kunnen liggen wanneer het kinderlijf en brein elkaar niet begrijpen?

In deze actieve, lichaamsgerichte bijscholing ga je zelf het samenspel ervaren tussen het brein, het lijf, reflexen, aanraken, het autonoom zenuwstelsel, emoties, hechting en veiligheid. Je leert hoe de bewegingsontwikkeling plaats vindt, hoe deze gerelateerd is aan bepaalde hersengebieden en hoe je gedrag kunt beïnvloeden door het kind nieuwe of andere bewegingspatronen aan te leren.

Wat levert het op?
Na deze dag kun je aan de manier van bewegen van het kind zien waar het fysiek of sociaal-emotioneel vastloopt, waarom het vastloopt en wat er nodig is om het makkelijker te maken.

Je ontvangt een overzichtelijk schema, reader en het boek de Ik-fabriek, waarmee je na deze dag direct zelf aan de gang kunt in de praktijk.

Deze eendaagse is gebaseerd op het boek Prachtig lastig:reflexpatronen en onbegrepen gedrag en het werkboek de Ik-fabriek. (uitgeverij SWP,Amsterdam

 

  • Datum: 5 november
  • Tijd: 10:00-16:30
  • Kosten: € 195:00 ( vrijgesteld van BTW) inclusief het boek Prachtig lastig, lunch, koffie, thee en certificaat
  • Locatie: Broek op Langedijk
  • Accreditatie: SKJ