Praktijkvoering

Na de aanmelding ontvangt u een bevestigingsmail met de datum en tijd van de afspraak, de locatie en enkele vragen waaronder de vraag om uw naam en adresgegevens, de naam van de zorgverzekeraar en uw polisnummer. Deze gegevens zijn nodig om de factuur op een juiste wijze in orde te maken. Ook wordt gevraagd wat de hulpvraag is en of er al eerdere hulp is geweest. 

Het tarief

 € 97,50 per consult (vijf kwartier), vrijgesteld van BTW.

Gemiddeld komen kinderen 5 keer in een tijdsbestek van  een halfjaar tot een jaar.  We spreken per keer af. Afhankelijk van de wens die op dat moment speelt bespreken we het vervolg. Na de sessie wordt er veelal een oefenschema meegegeven waarmee jullie thuis aan de slag kunnen. Mijn doel is dat ouder(s) en het kind zoveel mogelijk samen en op speelse wijze – passend bij het kind- ‘aan het werk’ gaan, waardoor onze afspraken tot een minimum beperkt kunnen worden.     

Aan huis behandelingen zijn mogelijk in overleg   

Betalingswijze: Per bank of contant. Na de behandeling wordt de factuur per email naar u verzonden. Er is een betalingstermijn van 10 dagen.     

Vergoeding

De factuur kan opgestuurd worden naar de zorgverzekeraar. Maar vergoeding kan niet worden gegarandeerd. Elke zorgverzekeraar hanteert zijn eigen voorwaarden. De praktijk is aangesloten bij CAT vergoedbaar en heeft een BIG registratie.  

Disclaimer: alleen individuele en curatieve therapie wordt vergoed en erkend door de beroepsorganisatie.

Verhindering

Bij verhindering kan de afspraak tot 24 uur tevoren kosteloos geannuleerd worden. Indien de afzegging niet, of na deze tijd wordt afgezegd, zal het consult worden doorberekend. De tijd is immers gereserveerd.

Broertjes/zusjes

Soms valt het niet mee om voor broertjes of zusjes oppas te vinden. Toch is het niet gewenst om hen mee te nemen naar de praktijk. Hoe lief ze ook zijn, het leidt teveel de aandacht af van het kind dat voor hulp naar de praktijk komt. Bovendien is het prettig voor je zelf wanneer je de aandacht er volledig bij kunt houden: met name de eerste keer zal er veel informatie op je afkomen.

Parkeren

Komen jullie met de auto? Deze kun je parkeren op de parkeerplaats voor de praktijk, of in de straat. Er is altijd ruimte genoeg om de auto kwijt te kunnen.

Ik val als CAT-therapeut onder GAT-Wkkgz klachtrecht en GAT-tuchtrecht bij de Geschilleninstantie Alternatieve Therapeuten (GAT). Voor meer informatie over mijn klachtenregeling zie: gatgeschillen.nl"