1. Verdiepingsdag: (Chronische) pijn en/of emoties

(Chronische) pijn. Hoe ontstaat dat? Waarom ontstaat het? Wat gebeurt er dan in je lijf? Hoe los je het op?

Veel fysieke pijn kent geen daadwerkelijke fysieke oorzaak. Mensen met chronische pijn krijgen vaak te horen dat het vanzelf weer overgaat, of dat ze er maar mee moeten leren leven. Maar is dat ook zo?

Deze dag leg ik jullie de ontstaanswijze van pijn uit (aan de hand van de polyvagaaltheorie in Jip en Janneke taal en de inzichten vanuit de PNI (Psycho-Neuro-Immunologie). Daarna gaan we aan de slag met het pijnprotocol, zoals ik dat ooit van Roy Martina heb geleerd, gemixt met mijn eigen idee daarover.

Ook is er alle ruimte voor het stellen van vragen, oefenen en opfrissen van het werken met KIE en het meedenken over een casus.

Let op!: Dit is in grote lijnen dezelfde inhoud als de opfrisdag in Baarn van vorig jaar juni. Was je daarbij? Dan levert deze dag minder nieuwe inhoud op!

 

2. Verdiepingsdag: over de Moro-reflex, de Terugtrek-reflex en angst

Weet je dat elke reflex een thema in zich heeft? En dat wanneer een reflex niet geïntegreerd wil worden, dit thema om aandacht roept? Met behulp van KIE en NEI kun je dit heel mooi uitdiepen. 

Deze dag gaan we aan de slag met angst. Want wat is angst? Hoe werkt dat vanbinnen? We diepen de twee meest bekende angstreflexen uit- de terugtrekreflex en de Moro-reflex- en gaan ermee aan de slag middels KIE.

Wat maakt dat deze reflexen niet tot rust komen? Hoe zie je dat? Merk je dat? En hoe kun je hiermee aan de slag?

Let op! Heb je eerder de dag KIE en niet geïntegreerde reflexen gevolgd zal deze dag deels herhaling zijn.

Voor wie: Voor iedereen, maar kennis van reflexen en reflexintegratie is een pré

 

KIE en kosmische energie: Trouw zijn aan jezelf

Energie is er overal en altijd. We zijn niets anders dan stations met draaggolven die de trillingen aan elkaar overdragen. Dat is mooi, en soms ook lastig. Hoe blijf je in je kracht als het om je heen onrustig is? Hoe blijf je trouw aan dat wat jouw hart je vertelt? 

Het is dat wat jij in jezelf kunt ontdekken en op een positieve manier kunt beïnvloeden. Uiteraard koppelen we dit aan KIE.

Wordt gepland rond de zomer 2024. (Wil je meedoen? Stuur alvast een mail naar info@carlavanwensen.nl)

Kosten € 185,00 , inclusief reader, lunch