1 Kind in evenwicht: niet-geïntegreerde bewegingspatronen/reflexen

Ben je MNRI-er, INPP er, MBL er of ben je coach kinderbrein en bewegen? Dan is deze verdiepingsdag misschien wel iets voor jou.

Werken met bewegingspatronen, reflexintegratie en niet verwerkte emoties, gevoelens, gedachten. Weet je dat elke reflex een thema in zich heeft? En dat wanneer een reflex niet geïntegreerd wil worden, dit thema om aandacht roept? Met behulp van Kind in evenwicht kun je dit heel mooi uitdiepen waardoor er ruimte komt, de energie gaat stromen en het kinderlijf en brein elkaars seintjes weer begrijpen.

Werken met Kosmische energie

Energie is er overal en altijd. We zijn niets anders dan stations met draaggolven die de trillingen aan elkaar overdragen. In hoeverre ben je je ervan bewust dat dit bij jou ook zo werkt. Ben je al bewust aan het werk met energie? Hoe draagt het werken met KIE bij jou aan jouw gevoeligheid?

Ik neem je mee in het werken met energie aan de hand van archetypische trillingsfrequenties. Het is dat wat jij en de ander kan voelen, opvragen en op een positieve manier kunt beïnvloeden. Samen met diegene waarmee je aan het werk bent. Uiteraard gaan we dit koppelen aan KIE

7 september, Hilversum. Gebouw’ de Koningin’

 30 september, Hilversum

Kosten € 185,00 , inclusief reader, lunch

3. Kind in evenwicht en het kind van 9

Simone Nieuwhuis neemt ons deze dag mee in de ontwikkeling van het kind van 9.

Inschrijven of meer informatie?