Kind in evenwicht® de taal van het lichaam

Over niet begrepen gedrag, niet begrepen lichamelijke klachten, stress, trauma en reflexpatronen

Kijken naar het bewegen, luisteren naar lichaamstaal, vertrouwend op dat wat  spieren vertellen. Het is een fantastische manier om te ontdekken wat er fysiek en  emotioneel speelt. Samen gaan we aan de slag. Speels en luchtig. Ik luister, vraag en raak sleutelgebieden aan om deurtjes te openen. Emoties en spanningen kunnen wegvloeien waardoor er weer beweging komt. Fysiek en emotioneel. Praten is niet nodig. Alles kan, alles mag. Het lichaam vertelt het verhaal.    

uit: Prachtig lastig, Carla van Wensen, SWP Amsterdam

In mijn praktijk zie ik wiebelkonten, extreme dromers, driftkikkers, moeilijke slapers, of kinderen met autisme, absences. Ook zie ik (ernstig) zieke kinderen of kinderen die zich zo bedreigd voelen dat ik niet eens naar ze mag kijken. 

Ze hebben een aantal dingen gemeen. Ze zitten niet lekker in hun vel, laten dit altijd zien via hun gedrag en lichaamstaal en hebben vaak al vele onderzoeken en therapieën achter de rug.

Deze kinderen lopen vast. In veel gevallen had het niet zo ver hoeven komen. Kinderen hebben namelijk een prachtig talent. Ze vertellen niet altijd wat er misgaat. Ze laten het wel altijd zien.

KIE is ontstaan uit een behoefte om al mijn werkvormen en kennis te combineren
Carla van Wensen Kind in evenwicht onderwerp brein en bewegen
Carla van Wensen Kind in evenwicht onderwerp kie choach

Voor professionals en ouders

Onder de naam Kind in evenwicht, de taal van het lichaam® bied ik diverse geaccrediteerde bijscholingen en interactieve workshops aan. Deze worden op verschillende locaties in het land gegeven of (op vraag)  georganiseerd. 

Accreditatie: ADAP/PE-online, SKJ, KTNO , KNGF vrije ruimte, beroeps gerelateerde scholing. Kind in evenwicht® is geregistreerd door het CRKBO.

Praktijkvoering

Voor het kind, de jongere en de volwassene

Specialisatie: niet begrepen (chronische) pijn, hechtingsproblematiek, stress, trauma en niet begrepen gedrag

Praktijkinformatie